Cele zajęć:
Rozwijanie zmysłu estetycznego i potrzeba tworzenia
Rozwijanie wyobraźni twórczej
Wykorzystywanie przypadkowych odkryć
Poznawanie różnych technik plastycznych
Przygotowywanie do uczestnictwa w konkursach plastycznych
KARNAWAŁOWE KUCHENNE SZALEŃSTWA
Połączone zespoły kółek plastycznego i historycznego tym razem w ramach zajęć z
dziedziny kuchni regionalnej wzięły się do smażenia faworków i karnawałowych
róż.
Zachęcamy wszystkich naszym przykładem do kontynuowania tej przyjemnej i
smacznej tradycji.
(zobacz zdjęcia)
Świąteczne modelowanie
Przed świętami
razem z członkami kółka historycznego
mieliśmy zajęcia rzeźbiarskie. Wspólnie modelowaliśmy
bardzo interesujące prace z miękkiej masy plastycznej.
Niestety nie pozostał żaden z efektów naszej pracy,
dlatego zapraszam do obejrzenia zdjęć.
(zobacz zdjęcia)
òò
Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć Tomka Pado